Voorwaarden om aan het boek te komen

Op 3 december a.s. zal het langverwachte boek over de Toegoenese families in Bronbeek, Arnhem worden gepresenteerd.

De titel van het boek luidt:

Keluarga Besar Tugu.Verbonden door het verleden. De Christen-Toegoenese families en hun nazaten in Nederland en Indonesië

Naast een historische inleiding zijn in het boek de genealogieën opgenomen van de families Abrahams, Andries, Braune, Burkens, Cornelis/Cornelies, Corua, Kantil, Lauw, Michiels, Pendjol, Quiko, Salomons, Seymons en Tomasouw (de zogenoemde kernfamilies) met ook gegevens over families die via een voormoeder van deze families afstammen.

Een gratis exemplaar van het boek is verkrijgbaar voor iedereen die

– in Nederland woont;

en

– een eigen huishouden voert (een eigen vast woonadres heeft);

en

– een van de hiervoor genoemde familienamen draagt of een voormoeder – bijvoorbeeld een moeder of (over)grootmoeder – heeft die een van die namen draagt.

Voldoet u aan bovengenoemde criteria en wilt u in aanmerking komen voor een gratis exemplaar van het boek, dan kan dit tot 25 september a.s. kenbaar worden gemaakt door een mail te sturen naar e.cornelies64@gmail.com met de volgende tekst(onder vermelding van uw voorletters, achternaam, woonadres):

Ja, ik wil graag een gratis exemplaar ontvangen van het boek Keluarga Besar Tugu. Verbonden door het verleden. De Christen-Toegoenese families en hun nazaten in Nederland en Indonesië.

Het boek kunt u ophalen op 3 december tijdens het evenement.

Scroll naar boven