voortgang MONOGRAFIE TOEGOE

Aan mij zijn vragen gesteld over de voortgang van de Monografie Toegoe/Tugu. Ik begrijp heel goed dat jullie met spanning op het antwoord zitten te wachten. Helaas kan ik de spanning bij jullie niet wegnemen, omdat ik niet op de hoogte ben van de recente ontwikkelingen van het boek. Ik ben geen actief lid meer van de groep. Wel heb ik de groep aangeboden om als klankbord te fungeren. Mij is wel ter ore gekomen dat de boekpresentatie gepland op 30 Maart as, is gecanceld. Wil je weten wanneer het boek (mogelijk) wordt uitgebracht? Neem hiervoor contact op met Ralph Ravestijn (06) 53 45 34 25/ralph.ravestijn@gmail.com. Of met Ernst Cornelies +31 6 17 46 85 26/e.cornelies64@gmail.com. 
Ik wens de groep veel succes met de laatste loodjes. 

Allen die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het project, wil ik vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor de inzet om het project tot een succesvol einde te brengen. 
Ik maak een diepe buiging voor de nazaten van de volgende oerouders: Abrahams, Andries, Bacas, Balelang, Braune, Bur- kens, Cornelies/Cornelis, Corua Formes, Junus, Kaihatu, Kantil, Koenoe/Kunu, Lauw Latumanuwij, Leiwakabessy Lewerissa, Loen, Loupatty, Manusama, Mega Tadoe, Michiels, Oey, Pendjol, Pinontoan, Quiko, Rame Bunga, Robijn, Salomons, Sepang, Seymons, Sinubu, Sopaheluwakan, Sopacua, Soumokil, Thenu, Tomasouw, Wenur, Wetzel & Yunus.

Scroll naar boven