19 juli 2022.
Ontwikkelingen project Genealogie Toegoe familienamen.

Voor het herkenbaar maken van jouw stamboom in het boek ‘Genealogie Toegoe familienamen,hebben wij jouw (gezins)foto nodig.
Stuur de foto’s naar :
redactie@indischgenealogischerfgoed.nl

Deze week besteden we aandacht aan de familie Tomasouw. Oorspronkelijk afkomstig van het eiland Nusa Laut op de Molukken.
Binnen de toegoenese gemeenschap is Leopold Tomasouw getrouwd met Satma Diwangsa, zoon van Paulus Jacobus Tomasouw en Saartje Abrahams, beter bekend als opa Lopon een bekend toegoenees.
Nazaten van Tomasouw zijn huwelijken aangegaan met o.a. Pendjol, Wetzel, Hunt, Abrahams, Kantil
Informatie en documenten/gezinsbladen die betrekking hebben op de familie Tomasouw, zijn van harte welkom en kunt u mailen naar redactie@indischgenealogischerfgoed.nl
Nakomelingen van familienamen : TIRAJOH, TAN, ANDRIES, THENU, TENTUA, CORNELI(E)S, ABRAHAMS, BACAS, BRAUNE, KANTIL, LAUW, LOEN, MICHIELS, PENDJOL, QUIKO, SALOMONS, SEYMONS, BURKENS, CORUA, KAIHATU, KALANGIE, MANDEY, RIKIN,SOPAHELUWAKAN: jullie gezinsbladen, akten, foto’s, etc, blijven uiteraard welkom.

Let op! Je kunt alleen worden opgenomen in de stamboom van jouw stamvader als wij een ingevuld gezinsblad hebben ontvangen. Heb je vragen en of hulp nodig bij het invullen? Neem dan contact op met de projectgroep.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.