April 3, 2022
Ontwikkelingen project Genealogie Toegoe familienamen.

VOOR HET HERKENBAAR MAKEN VAN JOUW STAMBOOM IN HET ‘BOEK GENEALOGIE TOEGOE FAMILIENAMEN’, HEBBEN WIJ JOUW (GEZINS)FOTO NODIG.
Stuur een foto naar: redactie@indischgenealogischerfgoed.nl

Iets minder dan 12 uur, dan gaat de zoektocht naar stamvader WILHELMUS LAUW KIE HAY morgen op 4 april over naar het analyseren van de familienaam LOEN. Wij nemen hiervoor de tijd tot 11 april.

De genealogie van de familienaam LAUW kunnen wij uitbreiden met de familienaam MAHULETE. Van Henk Mahulete reactie ontvangen over zijn moeder ELSIE THERESIA LAUW, 16-6-1933 TUGU/TJILINTING.
Moeder ELSIE is getrouwd met D.H. MAHULETE op 7-7-1954. Dat moet dus in HOLLANDIA zijn geweest. Het gezin is in 1962 naar Nederland vertrokken, opgevangen in Weesp en in Nederland gebleven terwijl het grootste gedeelte van de TOEGOE gemeenschap hun trektocht hebben voortgezet richting SURINAME, PLANTAGE SLOOTWIJK.
Wij hopen de familienaam MAHULETE-LAUW te mogen aansluiten bij de genealogie van ELSIE stamvader WILHELMUS LAUW KIE HAY. Mits wij een Gezinsblad ontvangen van HENK zijn gezin van herkomst, zijn eigen Gezinsblad en eventueel die van zijn broers en zusters. Hopelijk aangevuld met documenten, foto’s, akten, etc.

Van de familienaam LOEN uit DEPOK, is bekend, dat stamvader ALBERT ALEXANDER LOEN, overleden in TOEGOE 30-5-1931, getrouwd is met CHARLOTTA ANDRIES. 2 Zonen: 1 ALEXANDER, getrouwd met JOSEPHIN ANDRIES. 2 OPLAN, getrouwd met SUSANA CORNELIS.
Nazaten zijn onder andere: ALBERT ALEX LOEN, getrouwd met EMI. MARTINUS LOEN, getrouwd met IDA. Meer nazaten onder andere: CHARLES LOEN, getrouwd met WELMIEN LAUW.
Elsa Emillya is dochter van ERNA LOEN, getrouwd met HENDRIK L. MEGA TADI. Wij hopen via ELSA,
Christine S Tooy, Christofel Korah Tooy, Gezinsbladen van zoveel mogelijk nazaten van stamvader ALBERT ALEXANDER LOEN te ontvangen. Pas dan kunnen wij jullie opnemen in de stamboom van jullie stamvader.

Nakomelingen van de familienamen TIRAJOH, TAN, ANDRIES, THENU, TENTUA, CORNELI(E)S, ABRAHAMS, BACAS, BRAUNE, KANTIL, LAUW. Jullie Gezinsbladen, akten, foto’s, etc, zijn van harte welkom.

De aankomende weken richten wij ons op de volgende familienamen:
Week 8: Abrahams
Week 9: Bacas
Week 10: Braune
Week 11: Hendriks
Week 12: Kantil
Week 13: Lauw
Week 14: Loen✅
Week 15: Michiels
Week 16: Pendjol
Week 17: Quiko
Week 18: Salomons
Week 19: Seijmons

Het overzicht met oorspronkelijke TOEGOE FAMILIENAMEN, wordt aangevuld met (inhuwelijken) familienamen uit de Molukken en Minahasa: BURKENS, CORUA, KAIHATU, KALANGIE, MANDEY, RIKIN, SOPAHELUWAKAN, TENTUA, TOMASOUW.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven