30 Januari 2022

Projectgroep Genealogie Toegoe

De ontwikkelingen van de zoektocht naar documentatie over de families Tirajoh en Tan. 

Beide familienamen leiden ons naar de familienaam Andries waar Tirajoh en Tan een verbinding mee hebben. 

Via de familienaam Tirajoh zijn wij op het spoor gekomen van Laura Hukom. Laura is voor het project contactpersoon voor de familie Hukom. 

In een artikel op internet kwamen we de naam Boy Tirajoh tegen? Volgens bronnen is hij een bekende acteur in Indonesië en is hij nazaat van de grote familie ANDRIES. Wie kan ons in contact brengen met Boy Tirajoh? Het zou mooi zijn om de familie Tirajoh van Tugunese afkomst in de genealogie Toegoe op te nemen. Akten, foto’s en ander materiaal over de Tugunese tak Tirajoh en Hukom zijn welkom.

Volgende week focussen wij onze aandacht op de grote familie ANDRIES. Er ontbreken nog relevante Gezinsbladen van de nazaten van oudvader ALEXANDER ANDRIES om zijn genealogie te vervolmaken. Deze familie heeft vertakkingen met de familienamen SALOMONS, MICHIELS, JUNUS, LAUW, LOEN, CORNELIS, QUIKO, TAN, TENTUA, SOPAHELUWAKAN, BURKENS, RIKIN, MANDEY, PENDJOL, MAHULETE, KOENOE.

Ook hier is ons streven om zoveel mogelijk nakomelingen van ALEXANDER ANDRIES in beeld te brengen en als zij toestemming geven te publiceren in de monografie. 

Gezinsblad, akten, foto’s, etc, kan je sturen naar: redactie@indischgenealogischerfgoed.nl

De families die de aankomende weken uitgewerkt worden:

Week 4 Tirajoh en Tan 

Week 5 Andries✅

Week 6 Thenu en Tentua 

Week 7 Cornelis/Cornelies

Laat een reactie achter

Scroll naar boven